Kaizers til Roskilde!

2006-04-20 16:41:30

Endelig kan alle spekulasjoner legges døde, det blir Kaizerkonsert på Roskilde Festival fredag 30 juni!

Det har kommet inn mange spørsmål fra ivrige fans både i Norge og Danmark om det blir ferjetur over kjølen på et visst seksmanns orkester til sommeren, og på en pressekonferanse i Oslo i dag ble det offentliggjort at Kaizers Orchestra, sammen med Guns `n Roses, Bob Dylan, Tool, Arctic Monkeys og mange flere kommer for å ryste den ellers fredelige danske landsbygd i juni.
 
- Alle gode ting er tre, kommenterer joviale Terje Kaizer til Kaizernytt. Dette blir tredje gang Kaizers spiller på Roskilde.
 
- Sist vi spillte, i 2003, hadde vi en traumatisk dårlig dag på jobben. Grunnet teknisk klatt og monitorproblemer måtte vi virkelig slite for å komme helskinnet gjennom konserten. Det var vel egentlig en helt ok gig, men vi fikk aldri overskudd til å virkelig kose oss med å spille for det herlige Roskilde publikummet, slik vi gjorde i 2002. Men nå er det revansj! Vi gleder oss selvfølgelig veldig til dette, Roskildefestivalen har en helt unik atmosfære, konkluderer Killmasteren, som også i fjor spillte på på den velrennomerte danske festivalen, da med Skambankt.
 
Ellers må Kaizernytt ile til og legge fram en litt kjedeligere saksopplysning mens oppmerksomheten er der. Det viser seg nemlig at EMI fabrikken i Tyskland, som trykker opp Kaizer DVD`en Viva La Vega har hatt store tekniske problemer i det siste og ikke har kommet i gang med trykkingen av den norske versjonen som planlagt. Det betyr at utgivelsesdato blir flyttet en uke fram, altså til mandag første mai. Dette er bare å beklage, og vi vet at vi pusher hellet hos utålmodige fans nå, men det er nå engang ikke så mye å gjøre annet enn å bare le hysterisk og ta det hele med overdrevent godt humør.
Versjonen med engelsk inlay er ferdig trykket og ute for salg utenfor Norge, så det er bare den norske versjonen som nå tar litt ekstra tid.
 
Men den er fortsatt verdt å vente på!  




Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage