Kaizer sommer!

2006-05-15 15:19:32

Hvor kan man få sett Kaizers Orchestra i sommer? Joda, både her og der faktisk.

Kaizers Orchestra åpner utendørssesongen den 27 mai når de headliner P3 Sessions konserten på Youngstorget i Oslo. Ikke lenge etter spiller de en ny gratiskonsert, denne gang i Bjergsted parken i Stavanger, datoen er lørdag 10 juni og det som kan være verdt å merke seg er at konserten starter klokken tre på ettermiddagen. Til og med lillebror kan få med seg dette her, gratis og fri aldersgrense og ingen unnskyldning for ikke å komme! Dagen før, 9 juni hamres det løs i Haugesund. En by Kaizers alltid får utrolig god mottakelse og alltid spiller herlige konserter. Det er meldt fint vær og.
 
- Gleder oss til sommer gigs ja, alltid stas det, mer folk og bedre vær og god stemning somregel, sier Rune Mink Kaizer, han nipper kaffi på balkongen på Kampen. Kaffi er rockbensin for krafttrommisen. Aldri en dag uten.
 
- Vi skal ned til Tyskland og spille Rock Im Park og Rock Am Ring i begynnelsen av juni. Vet ikke helt billingen enda, men har hørt rykter om at de vil gi oss et gunstige tidspunkt på bra scener. Stas med slike store prestisjejobber, pleier å komme godt utav det i sånne sammenhenger, så det ser vi frem til. Ser ut til å bli en ganske behagelig sommer med bra festivaler for vår del. Klar som et egg jeg!
 
Andre konserter i Norge: Stavern Festivalen den 14 juli, Arendal miljøpark 19 juli, Sjonstock og Bukta Festivalen den 21 og 22 juli, Raumarock på Åndalsnes 11 august og Kapp ved Gjøvik den 19 august.
Cum on feel the noize!




Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage