Viva La Vega i butikkene!

2006-05-29 17:08:38

Endelig er den på plass! Lang ventetid, men vel verdt det når du får se resultatet. Fire timer med Kaizer materiale ligger i butikkhyllene og venter på eiere.

- Hva kan man si, vi er jo veldig fornøyde med denne dvd`en, og glade for å få den ut blant folk endelig. Øyvind Thunder Kaizer oppsummerer situasjonen behersket og elegant som vanlig.
 
- Det som er nytt her er jo at man kommer mye nærmere Kaizers Orchestra som band. Personlige intervjuer og behind the scenes sekvenser som aldri har blitt offentliggjort før. Har gjort et veldig solid arbeid med innsamling og bearbeiding av materialet. Fans av bandet har virkelig mye å fråtse i her.
 
- Høydepunkter?
 
- Selv har jeg en lengre sekvens der jeg forteller om hvordan jeg organiserer sokkene mine når jeg er på turné. Det er det jeg selv vil kalle bra TV, både informativt og nyttig, men det får jo andre vurdere og da, men jeg har jo min smak og den må du jo nesten resspektere. Ellers er jo konserten enormt stas. Det er virkelig Kaizers Orchestra i storform man får her.
 
Løp og u know what!




Konzertjunkie on Facebook:
https://www.facebook.com/ konzertjunkie
Konzertjunkie onTwitter: kaizers_kj
Kaizers Orchestra Fanpage